Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Sejuani - op czy ussles?

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o sejuani ? Ani razu jej ostatnio nie widzialem a wiem ze po patchu je bardzo dobra glownie z tymi nowymi itemami. Myslicie ze ludzie o niej zapomnieli?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość ArronBaDo
Opublikowano

zdecydowanie jest to kolejna zapomniana postać, którą nikt nie gra choć jest OP

nie.

sejuani nie nadaje się, kto będzie grał babą na dziku xD

słaba, ale ma fajne skille, jak dla mnie za małe przeliczniki, ani to tank, ani offtank, nie wiadomo co, nawet na jungle tym nie pójdziesz

sejuani od jakichs 1k gier widziałem tylko raz szczerze mówiąc

Opublikowano

zdecydowanie jest to kolejna zapomniana postać, którą nikt nie gra choć jest OP

nie.

sejuani nie nadaje się, kto będzie grał babą na dziku xD

słaba, ale ma fajne skille, jak dla mnie za małe przeliczniki, ani to tank, ani offtank, nie wiadomo co, nawet na jungle tym nie pójdziesz

sejuani od jakichs 1k gier widziałem tylko raz szczerze mówiąc

Jak widze ze koles picka u mnie sejuani w teamie to daje leave.

Nikt nia nie umie grac a jakims op nie jest, slaba na topie, jungla dosc wolna nawet w s2

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ja osobiście boję się, gdy taka Sejuani zaczyna iść w Magic Pen. Fakt - przeliczniki są takie sobie ale bazowy jest świetny. Coś jak Malphite pod Magic Pen - Wchodzi w Teamfight > R+E i jest już po teamfighcie. Ostatnio dostała małego buffa dla jungli, ale osobiście nią nie grałem bo zwyczajnie za dużo kosztuje ;)

A widuję ją dość rzadko - ale jak już się zdarzy ogarnięta, to taka soluje 3 osoby i nic jej nie da się zrobić......

Do zaskoczenia przeciwnika jak najbardziej viable, bo ludzie nie będą wiedzieć co mają zrobić, gdy taka się sfeeduje, lub co bardziej prawdopodobne w nowej jungli - wyfarmi.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Kurwa, kolejna zjebana dyskusja ? Bez lipy, jebnijcie się tefalem w łeb i żryjcie gruz chrześcijanie.

IMO, Sejuani to gówno, jak ktoś nie umie nią grać. Xinem z Infinity kładłem ją na 3 hity. Ogólnie dla mnie lipna postać.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...